خبر آنلاین

خبرهای جدبد و تازه ای که ایرانیان عزیز از آنها آگاه نیستند.

خبر آنلاین

خبرهای جدبد و تازه ای که ایرانیان عزیز از آنها آگاه نیستند.

فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران تاکید کرد

ممنوعیت ورود نظامیان به سیاست شامل بسیج نمی شود.


حسین همدانی فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران گفت این سخن آیت الله خمینی بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران درباره ممنوعیت ورود نظامیان به سیاست، شامل بسیج نمی شود.

آیت الله خمینی بارها در سخنرانی های خود نظامیان را از ورود به سیاست منع کرده بود. او همچنین در وصیتنامه خود بر عدم ورود نظامیان به عرصه های سیاسی تاکید کرد. قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز ورود نظامیان به حوزه سیاست را ممنوع اعلام کرده است.

همدانی در مصاحبه با خبرگزاری کار ایران "ایلنا" گفت: "این تدبیر و سیاست امام خمینی شامل نظامیان می‌شود، اما شامل بسیجیان نمی‌شود.
"

او در بیان دیدگاه خود افزود: "اگر ما فرض را بگذاریم براینکه براساس تدبیر امام عزیز مملکتی که 36 میلیون جمعیت دارد بایستی 20 میلیون آن بسیجی باشند و امروز مقام معظم رهبری می‌فرمایند همه 70 میلیون جمعیت ایران بسیجی هستند. اگر ما بگوییم بسیجیان وارد عرصه سیاسی نشوند، پس چه کسی باید وارد شود ما مگر به جز این مردم کسی دیگری هم داریم."

او تاکید کرد که این برداشت غلط و اشتباهی است که فکر می‌کنند بسیجیان نباید وارد شوند.

بسیج نیروی مسلحی است که از افراد داوطلبی تشکیل شده است که زیر نظر سپاه پاسداران فعالیت می کنند. اصلاح طلبان ایرانی بسیج را متهم به دخالت در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشتته ایران به شکلی سازماندهی شده به نفع محمود احمدی نژاد می کنند. آن ها همچنین می گویند که بسیج در سرکوب اعتراضات پس از انتخابات نقشی فعال داشته است.

در انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری ایران میرحسین موسوی نامزد معترض به نتایج این انتخابات با نوشتن نامه ای به آیت الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی، اعتراض خود را نسبت به مداخله نیروهای بسیج و سپاه در انتخابات نشان داد.

هم چنین به گفته سازمان عفو بین‌الملل، بسیج زخمیان در اعتراض ها را از بیمارستان‌ها جمع می‌ کرده و به مکانی نامعلوم انتقال می‌ داد. همچنین این نیروها اجازهٔ ثبت مشخصات افراد مجروح توسط کارکنان بیمارستان‌ها را نمی‌دادند.

به گزارش دیدبان حقوق بشر "نیروهای شبه نظامی بسیج برای خاموش کردن بانگ "الله اکبر" شبانهٔ مردم از پشت‌بام‌ها، شبانه به خانه‌های مردم یورش می‌برند، با شکستن در خانه‌ها به ‌زور وارد خانه‌هایشان می‌شوند، لوازم شخصی آنان را درهم می‌شکنند و ساکنان را مورد ضرب و شتم قرار می‌دادند." فریاد شبانه الله اکبر از بالای پشت بام ها، یکی از شیوه های اعتراضی مردم ایران پس از انتخابات بود.

همدانی در پاسخ به این سوال که گاهی اوقات نزدیک شدن به مواضع برخی احزاب از سوی عده‌ ای از سپاهان دیده شده و این موضوع را چگونه تکفیک می‌کنید، متذکر شد: "ممکن است یک یا دو نفر در هر جایی تخلف انجام دهند، اما در مجموع سیاستگذاری سپاه و فرماندهی سپاه در این است که آن مرزی که مشخص شده که ما ورود در احزاب سیاسی نداشته باشیم، کاملاً رعایت می‌شود و سازوکار آن نیز پیش‌بینی شده است."

او در عین‌حال خاطرنشان کرد: "ما هیچ وقت پاسدارمان را منع نمی‌کنیم و در انتخابات و یا جاهای دیگر به او دیکته نمی‌کنیم که فلان گرایش را داشته باشد. این از اول انقلاب بوده از همان دوران اول سپاه بوده و زمان حیات امام همه همین بوده است و یک چهار‌چوب کلی است که اعلام شده است."

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد